• logo

  Očekujte neočekivano

 • logo

  Očekujte neočekivano

 • logo

  Očekujte neočekivano

 • logo

  Očekujte neočekivano

Deniz Zembo, chef restorana Amfiteatar u Puli, jedan od vrhunskih chefova, jedinstveni je virtuoz u kuhinji, koji je svoju izvrsnost pokazao brojnim domaćim i međunarodnim nagradama i priznanjima. Dobitnik je trećeg mjesta na jednom od najvećih gastronomskih sajmova „Lo mejor de la gastronomía“ u Alicanteu.

Deniz Zembo svojim kulinarskim kreacijama zaista nadmašuje sva očekivanja i maštu. Kombinirajući najnovije svjetske gastronomske trendove s autentičnim istarskim jelima, poput istarskog tartufa, ribe, tjestenine ili pak originalnih kombinacija fritaje, te mnogih drugih domaćih specijaliteta, ovaj chef priuštit će Vam nezaboravno gurmansko iskustvo, od kojeg  uistinu možete očekivati neočekivano.

Jednostavna jela pretvara u jedinstvene kreacije koje u rukama ovog virtuoza postaju prava umjetnost. Nakon desetogodišnjeg inozemnog iskustva u Londonu, gdje je otkrio svoju ljubav prema kulinarstvu, Deniz Zembo se odlučio vratiti u Hrvatsku i u novoosnovanom Kulinarskom edukativnom centru, podijeliti svoj talent sa svima koji žele naučiti nešto novo.