• Brionka

    Brionka

  • Brionka

    Brionka

Brionka – Tradicija na Vašem stolu!

Brionka
Brionka

Kada govorimo o Brionki, važno je istaknuti kako iza nas stoji više od 75 godina tradicije.

Sve je krenulo još 1942. godine, a do danas smo izrasli u najvećeg istarskog proizvođača pekarskih i slastičarskih proizvoda, čemu, naravno, treba dodati još i proizvodnju tjestenine koja je neizostavni dio istarske kuhinje.

Priprema naših proizvoda uključuje pažljivo odabrane domaće kvalitetne sastojke, izvornu recepturu te mnogo truda i ručnog rada vrijednih radnika.

Prilagodba tržištu je također još jedan važan segment našeg poslovanja jer stalno eksperimentiramo s različitim kombinacijama sastojaka kako bismo uvijek bili korak ispred konkurencije i osigurali našim kupcima samo najbolje proizvode, od kruha, peciva, brzih zalogaja pa sve do torti i raznih vrsta kolača. Zbog toga stalno širimo svoj asortiman, ali često pripremamo i razne akcijske ponude kako bi kupci mogli po povoljnijim cijenama isprobati naše novitete i lakše ocijeniti njihovu kvalitetu. U ponudi trenutno imamo više od 200 pekarskih i slastičarskih proizvoda što govori upravo tome u prilog. U konačnici uvijek postavljamo visoke standarde jer je važno kupcima pružiti vrhunski proizvod, osobito kada se radi o svakodnevnim potrebama kućanstva, a naš cilj je zadovoljiti baš sve njihove potrebe i želje kada su pekarski i slastičarski proizvodi u pitanju. Kvalitetu naših proizvoda potvrđuju i brojna priznanja i medalje koje samo osvojili za kvalitetu naših proizvoda. To je, može se reći, tajna našeg uspjeha.